Lezing Wildlife Fotografie in Afrika

Cameraland lezing Wildlife fotografie


(The Do’s and Don’ts)

Op het moment dat ik dit post ben ik bezig met de laatste aanpassingen aan de lezing wildlife fotografie bij Cameraland op woensdag 28 juni.
Als er één ding zou zijn dat je reiservaring naar Afrika onvergetelijk maakt, is het de kunst om die waanzinnige landschappen en portretten van het fantastische dierenrijk vast te leggen. Vaak zien onze beelden er echter gehaast en rommelig uit. Onrustige composities en veel schaduwen en hard licht. Met enige voorbereiding en een goede planning kan iedereen echter terugkomen met een sterke beelden die het niveau van een vakantiekiekje zullen overtreffen.

Om je te helpen het beste te maken van een eventueel aankomende reis heb ik een presentatie vol tips en trucs en natuurlijk een heleboel prachtige foto’s samengesteld. Een aanzienlijk deel van deze tips is uiteraard niet continent gebonden, dus als je meer wilt weten over reisfotografie in het algemeen is deze lezing ook een aanrader! (Op het moment van schrijven nog maar enkele plaatsen beschikbaar!)

 

Related Posts

Leave a comment