Scroll naar boven
Een leerzaam en inspirerend bedrijfsuitje fotografie
Bedrijfsuitje Voor u op maat gemaakt.

Tijdens een bedrijfsuitje fotografie maken wij een programma op maat voor uw deelnemers. Zaken als groepsgrootte, locatie, tijdsduur en gewenst resultaat bepalen de definitieve invulling en er bestaat dus geen standaard samenstelling.
Voorop staat interactie, het elkaar beter leren kennen EN daarbij ook nog beter leren fotograferen.

De fototechniek wordt maar licht behandeld, de nadruk ligt op vormgeving, compositie en gebruik van natuurlijk licht. Hierdoor kan er ook met een mobiele telefoon / compact camera deelgenomen worden aan dit bedrijfsuitje.;

Interactief

Tijdens dit bedrijfsuitje fotografie werken de deelnemers doelgericht aan een opdracht. Deze opdracht wordt samen met u bepaald en zijn daardoor afgestemd op de wensen van het bedrijf. Zo kunnen ze bijvoorbeeld aan de slag met het bedrijfsthema, het benadrukken van relaties van onderwerpen ten opzichte van elkaar of maken ze gezamenlijk een kunstwerk voor aan de muur. Deze opdrachten kunnen altijd uitgevoerd worden met de eigen camera’s, mobiele telefoons of gehuurde spiegelreflex camera’s.

Wij zorgen voor de verzameling van alle beelden en leveren deze als één totaal pakket bij u aan. Tevens worden deze beelden op een afgeschermd deel van onze website geplaatst. Alle deelnemers kunnen dan de resultaten van deze dag nog een keer terug kijken.

Bedrijfsuitje fotografie
Voorbeeld bedrijfsuitje Fotografie
  • Duur: 4 uur
  • Aantal deelnemers: 6 tot 60
  • Groep kleiner dan 6 deelnemers? Kijk dan eens bij de privéworkshop

In iedere workshop beginnen we met een korte uitleg over de camera en de techniek die bij het digitale fotograferen gebruikt wordt. We bespreken in duidelijke taal het diafragma, de sluitertijd, lichtgevoeligheid en scherpstelling. De deelnemers passen dit natuurlijk direct toe in de praktijk.
Ook geven we tips hoe de camera in een mobiele telefoon optimaal te gebruiken is. Aan de hand van aandachtspunten als compositie, standpunt van de camera, beeldhoek, beeldkader en timing leggen we uit hoe een sterke foto gemaakt kan worden.De deelnemers werken in kleine groepjes en krijgen duidelijk omschreven opdrachten mee. De definitieve inhoud van de workshop en deze praktijkopdrachten worden in overleg bepaald. Als afsluiter bespreken we gezamenlijk de resultaten.

Dit bedrijfsuitje kan overal in Nederland, België en omstreken verzorgd worden. Een geschikte locatie kan door jullie zelf of tegen meerprijs door ons verzorgd worden. Voor grotere groepen werken we samen met de fotografen van het Photo United platform of met specialisten op hun vakgebied.

Een prijsopgave en offerte ontvangen?

Vul voor een vrijblijvende prijsopgave het onderstaande offerteformulier in onder vermelding van de groepsgrootte en de gewenste tijdsduur. U ontvangt dan direct een offerte voor uw bedrijf met daarbij alle informatie over onze bedrijfsuitjes. Direct een offerte op maat? Dan kunt u ons bereiken op 06-43094804 of via hello@mikemuizebelt.nl