Scroll naar boven

Evenementen- en bedrijfsfotografie

Bent u op zoek naar een ervaren en zeer creatieve evenementen fotograaf in de regio van Den Haag en omstreken? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!
Met mijn jarenlange ervaring als fotograaf, zet ik in op creativiteit en afwisseling om een ​sterke visuele impressie van zowel zakelijke als particuliere evenementen te creëren.
Mijn kracht ligt in het vertalen van de wensen van mijn klanten naar beelden die verwachtingen  overtreffen. Door mijn jarenlange ervaring in de gastvrijheidsindustrie als onder meer evenementen cateraar, weet ik als geen anders wat er komt kijken bij het succesvol laten verlopen van uw evenement.

Timing, planning en logistieke uitvoering zijn uiteraard al in goede handen van uw organisatie of cateraar. Wat u mist is een fotograaf die uw evenement “leest” en op de juiste momenten het beeld maakt waar u op zit te wachten.

In een wereld waarin iedereen foto’s maakt kunt u zich alleen onderscheiden in uw visuele uitingen in jaarverslagen, websites en social media als u beelden laat zien die op een positieve manier opvallen. Graag ben ik u daar mee van dienst.

Neem eens persoonlijk contact op voor mogelijkheden, beschikbaarheid of een eerste kennismaking;

06-43094804

Evenementen fotografie – Alleen in de regio Den Haag?

Ik ben zelf gevestigd in de regio Den Haag, maar ben uiteraard werkzaam door heel Nederland. Binnen de regio hanteer ik geen reiskosten, buiten de regio bestaan de meerkosten vrijwel uitsluitend uit de eventuele reis- en verblijfskosten.
Ik vind het niet meer dan vanzelfsprekend om voor mijn opdrachtgevers klaar te staan op locaties en tijdstippen die voor het beste resultaat gaan zorgen.

Evenementen en bedrijfsfotografie – Wat voor soort beeld kan ik leveren?

Evenementen en bedrijfsfotografie is uiteraard een breed begrip. Voor mij omhelst de service die ik u kan bieden de fotografie voor zowel de zakelijke markt als business 2 business markt. Ik ben zowel multinationals, zzp’ers als mkb’er graag van dienst.

Ik ben een breed inzetbare fotograaf met een streven naar perfectie. Mocht ik (of u) na een eerste kennismaking het gevoel hebben dat we dat doel niet gaan bereiken, dan zal ik dat duidelijk aangeven en waar mogelijk één van mijn collega’s aan u introduceren.

Evenementen fotografie:
Door mij uw evenement te laten fotograferen bent u verzekerd van creatief en professioneel beeld. Hoewel techniek een relatief klein deel uitmaakt van het eindresultaat, kan ik u altijd toezeggen dat ik altijd werk met de laatste professionele full-frame camera’s en objectieven. (En als Pentax brand ambassador heb ik de mogelijkheid snel op eventueel specifieke wensen in te spelen)

Als u mij als fotograaf van uw evenement inzet, geeft dit u in een relatief kort tijdsbestek, een belangrijke tool in uw marketing en communicatie naar uw klanten en opdrachtgevers. Vaak krijgt u van mij de eerste serie beeld binnen 24 uur na uw evenement al online in uw eigen afgeschermde gallery!
Uw netwerk-event, training, bedrijfsfeest of jubileum, ze verdienen professionele fotografie en een mooi beeldverslag!

Bedrijfsfotografie:
Wilt u een breder beeld van uw bedrijf? Bij een volledige bedrijfsreportage geef ik een sfeervol en strak beeld van uw bedrijf. Uw locatie(s) kunnen zowel van binnen als van buiten gefotografeerd worden en natuurlijk kan dit naar wens aangevuld worden met een serie portretten.
In onze huidige maatschappij is een eenduidige visuele communicatie van groot belang. Graag ben ik uw sparring partner en help ik u een onderscheidend beeld neer te zetten.

Heb ik uw interesse weten te wekken? Neem dan vrijblijvend contact met me op:

tel: 06 43094804