Scroll naar boven

Een fotografie workshop bij mij heeft de insteek om je fotografie en creativiteit naar een hoger plan te tillen. Bij de cursussen zal, indien van toepassing, aangegeven worden of hij geschikt is voor beginners of gevorderden.
Ik werk het liefst in kleinere groepen van 6 tot 8 personen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat ik maximale aandacht kan geven aan jouw vragen en ontwikkeling.

Naast technische aspecten zal er altijd ingegaan worden op zaken als compositie en het leren kijken als (natuur)fotograaf.

Als je deelneemt aan een fotografie workshop ga ik er van uit dat je je eigen camera zelfstandig kunt bedienen. Natuurlijk geef ik tips over de instellingen van je camera, maar ik weet niet van elk type camera op de markt hoe je die exact instelt. Lees dus van te voren even de handleiding van je (nieuwe) camera door.
De workshops voor de beginnende fotograaf zijn zowel geschikt voor spiegelreflexcamera’s, systeemcamera’s als compactcamera’s.

Bij foto workshops in de regio Den Haag – Leiden zal er zoveel mogelijk gebruik gemaakt worden van de mogelijkheden die mijn kantoor/presentatie ruimte biedt. Eventuele fotografie workshop specifieke fototechniek, maar ook nabespreking van de gemaakte beelden vindt plaats op een scherm van maar liefst 265cm breed.

Fotografie workshop
Fotografie Workshop – Projectie en beeldbespreking

 

Ik werk uitsluitend middels vooruitbetaling van mijn workshops. Mocht je door onvoorziene omstandigheden niet in staat zijn om een workshop bij te wonen, dan zoek ik graag samen met je naar een alternatieve datum. Hier kunnen, indien de plaats niet opgevuld kan worden, kosten aan verbonden zijn.

Mocht de workshop van je keuze (nog) niet worden aangeboden, laat het me dan weten, dan kan ik hem wellicht bij een volgende cyclus uitwerken en inplannen!

Ik zal regelmatig nieuwe fotografie workshops toevoegen aan deze pagina. Wil je niets missen van het wisselende aanbod, geef je dan op voor de nieuwsbrief en blijf altijd als eerste op de hoogte.

Het huidige aanbod workshops vind je op de pagina van Photo United: