NiSi Filters Webshop

Beyond Imagination

NISI Filters Webshop – Stand out with Quality

Als fotograaf werk ik al zo’n 20 jaar met filters en na het werken met diverse merken werd me 1 ding duidelijk, ik wil alleen werken met dat merk dat de best mogelijke kwaliteit biedt. Alleen op die manier kan ik zonder concessies te doen, beelden maken in de best mogelijke kwaliteit. Na mijn kennismaking met NiSi filters werd me al snel duidelijk dat zij de beste kwaliteit en de grootste selectie hebben voor de veeleisende fotograaf.

Waarom NiSi filters?

De voordelen van NiSi filters op een rij:

  • De filters zijn gemaakt van optisch glas voor optimale scherpte zonder kleurzweem
  • ND filters beschermd tegen het zogenaamde lekken van licht
  • Dubbelzijdige vocht- en vuilwerende Nano Coating
  • Doorontwikkelde filterhouder voor gemakkelijk gebruik

De Webshop

In de webshop vind u alle NiSi filters die ik op dit moment verkoop. NiSi maakt ongeveer 300 artikelen, dat zijn er te veel om hier allemaal te tonen. Bent u op zoek naar een specifieke oplossing of wilt u advies? Schroom dan niet om via het contactformulier even contact met me op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook: +31643094804

Levering: Indien uw bestelling voor 13.00 binnen is zal deze de volgende morgen bij u in huis zijn.

De NiSi Grijsverloop filters

De NiSi Neutral Density Filters