Scroll naar boven
Mike Muizebelt
Mike Muizebelt

Fotograaf ★ Afrika expert ★ Evenementen specialist ★ Gast spreker ★ Pentax brand Ambassador ★ Natuur Fotografie

Ik specialiseer me in creatieve visualisatie die de kijker in één oogopslag een impressie geeft van plaats, sfeer en moment.

Mijn kennis wordt op regelmatige basis overgedragen tijdens workshops, presentaties, reisadvies (zowel op praktisch als fotografisch gebied) en in technische-, reis, en natuur fotografie gerelateerde artikelen.

Waar verwachtingen zijn, zijn kansen om ze te overtreffen

Ik heb een uitgesproken passie voor reisfotografie, met name op het Afrikaanse continent. Maar ik geniet net zo zeer van het creeren van sfeervolle en verrassende foto’s in mijn eigen achtertuin. Mijn werk is gepubliceerd in het tijdschriften als National Geographic, Afrika Geographic, Natuurfotomagazine en PF-magazine.

10 redenen om samen te werken

Reden 1-10:
Het werk op deze website zal voor zichzelf spreken, maar wie is Mike Muizebelt als je met hem zou samenwerken? Als je met mij samenwerkt, huur je de drive en passie van een zelfstandig ondernemer; een fotograaf met uitstekende sociale vaardigheden die door 3 decennia aan ervaring inmiddels weet wat WEL en wat NIET werkt.
Je gaat in zee met een fotograaf die zich kan verplaatsen in de verwachtingen en wensen van zijn klant. Ik fungeer daarbij als je klankbord, maar zal niet schromen om feedback te geven waar je daadwerkelijk wat mee kan.

Als zakelijk opdrachtgever is het momentum van je projecten vaak zeer belangrijk en ik zal dan ook te allen tijde zorgen voor een zeer snelle aanlevering van de beelden (regulier binnen 24 uur!)

Fotografie 89%
0%
Klankbord 78%
0%
Klantgerichtheid 87%
0%
Drive en Passie 110%
0%

Foto Verkoop

Wil je een foto van mij bestellen? Leuk! Alle foto’s uit mijn portfolio zijn te koop, maar uiteraard heb ik nog veel meer materiaal in mijn stock. In samenspraak met mij kies je zelf je formaat en het materiaal en de foto wordt binnen een paar dagen thuisbezorgd. Trouwens ook leuk om aan iemand cadeau te geven!
Neem even contact op als je hier meer over wilt weten!