Photo United: De natuurfotoworkshop aanbieder die er moest komen!

Natuurfotoworkshop Photo United

Ik geloof als fotoprofessional in het delen van kennis, sterke samenwerkingen die zorgen voor een compleet en gevarieerd product en goede collegiale contacten. Ik ben dan ook blij met de oprichting van de natuurfotoworkshop aanbieder Photo United eind 2017.

De ‘Masters of Light’ Jeroen Stel en ondergetekende zijn de initiatiefnemers van dit professionele fotoworkshop bedrijf. We hebben als beroepsfotograaf al tientallen jaren ervaring opgebouwd. Ervaring die we graag delen met andere fotografen.

We hebben ieder voor zich een lange geschiedenis als fotodocent, mentor en reisbegeleider achter ons en daarmee zijn onze cursisten en deelnemers verzekerd van professionele en doelgerichte kennisoverdracht.

Photo United zet inmiddels de professionele standaard op het gebied van natuurfotoworkshops neer. We hebben samen inmiddels meer dan 1.000 fotoworkshops gegeven en zo’n 10.000 amateurfotografen op weg geholpen naar een hoger niveau.

Je kunt met recht zeggen dat we onze strepen wel hebben verdiend.  Maar dat wil niet zeggen dat we niet continue streven naar het leveren van fotoworkshops met de beste prijs-kwaliteit verhouding.
Bij Photo United draait het om vakkundige docenten, interessante locaties, kwalitatief goede lesstof, veel persoonlijke aandacht door de kleine groepsgrootte en een gezellige sfeer tijdens de workshops. Ingrediënten voor workshops die inspireren en motiveren!

Door heel Nederland organisereert  Photo United fotoworkshops in diverse categorieën, zoals landschap, macro, straat- en reisfotografie, portretten en wild life onderwerpen. Daarnaast worden door het jaar heen diverse cursussen en masterclasses georganiseerd en worden privéworkshops gegeven.

Regelmatig nodigen we gastdocenten uit die gespecialiseerd zijn in een specifiek foto onderwerp. Door deze veelzijdigheid en afwisseling is er dus altijd een natuurfotoworkshop of cursus die je aanspreekt. Wil je tijdens een reis je kennis en portfolio verbreden? Photo United organiseert ook fotoreizen die je terug kunt vinden op het platform.

Photo United nodigt je van harte uit om een natuurfotoworkshop te volgen en zelf te ervaren hoe goed deze beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen. We hebben maar één ding voor ogen; dat je sprongen maakt; van plezier en in je fotografie. Zodat we straks allemaal een ‘master of light’ zijn.

Met vriendelijke klik, Jeroen en Mike
https://www.photounited.nl