Scroll naar boven

Photo United: De natuurfotoworkshop aanbieder die er moest komen!

Ik geloof als fotoprofessional in het delen van kennis, sterke samenwerkingen die zorgen voor een compleet en gevarieerd product en goede collegiale contacten. Uit deze overtuiging is in 2017 het foto workshop platform Photo United ontstaan.

De ‘Masters of Light’ Jeroen Stel en ondergetekende zijn de initiatiefnemers van deze professionele workshop aanbieder. We hebben als beroepsfotograaf al tientallen jaren ervaring opgebouwd. Ervaring die we graag delen met andere fotografen.

We hebben ieder voor zich een lange geschiedenis als fotodocent, mentor en reisbegeleider achter ons en daarmee zijn onze cursisten en deelnemers verzekerd van professionele en doelgerichte kennisoverdracht.

Photo United zet inmiddels de professionele standaard op het gebied van natuurfotoworkshops neer. Inmiddels zijn er meer dan 1.000 fotoworkshops gegeven en hebben we zo’n 10.000 amateurfotografen op weg geholpen naar een hoger niveau.

Je kunt met recht zeggen dat we onze strepen wel hebben verdiend.  Maar dat wil niet zeggen dat we niet continue streven naar het leveren van fotoworkshops met de beste prijs-kwaliteit verhouding.
Bij Photo United draait het om vakkundige docenten, interessante locaties, kwalitatief goede lesstof, veel persoonlijke aandacht door de kleine groepsgrootte en een gezellige sfeer tijdens de workshops. Ingrediënten voor workshops die inspireren en motiveren!

Door heel Nederland organiseert  Photo United fotoworkshops in diverse categorieën, zoals landschap, macro, straat- en reisfotografie, portretten en wildlife onderwerpen. Daarnaast worden door het jaar heen diverse cursussen en masterclasses georganiseerd en worden privéworkshops gegeven.

Regelmatig nodigen we gastdocenten uit die gespecialiseerd zijn in een specifiek foto onderwerp. Door deze veelzijdigheid en afwisseling is er dus altijd een natuurfotoworkshop of cursus die je aanspreekt. Wil je tijdens een reis je kennis en portfolio verbreden? Photo United organiseert ook fotoreizen die je terug kunt vinden op het platform.

Photo United nodigt je van harte uit om een natuurfotoworkshop te volgen en zelf te ervaren hoe goed deze beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen. We hebben maar één ding voor ogen; dat je sprongen maakt; van plezier en in je fotografie. Zodat we straks allemaal een ‘master of light’ zijn.  https://www.photounited.nl