Scroll naar boven

Privéles fotografie

Individuele fotografie workshop

Alleen of met zijn tweeën, een eenmalige of  juist een langdurige persoonlijke begeleiding in je fotografie. Graag vertel ik je meer over de mogelijkheden.

Privé fotoworkshop

Steeds vaker krijg ik de vraag voor het geven van een privé workshop.  Het grote voordeel van deze privé workshops is natuurlijk dat ze volledig op de behoefte van de individuele fotograaf zijn toegespitst. Hierdoor kan je in één dag een enorme stap maken in je fotografie.
Ben je een beginnende of gevorderde fotograaf die op zoek is naar inspiratie, persoonlijke ondersteuning of nieuwe technieken? Dan is deze workshop iets voor jou!

Tijdens deze privéles krijg je alle kennis en aandacht waar je behoefte aan hebt.

Eén op één workshops

Bij de één op één workshops ben je verzekerd van mijn maximale aandacht en kunnen we gedurende de dag werken aan verbetering van je technieken, composities en creatieve uitingen.
Aan de hand van je wensen en het gekozen onderwerp richten we de dag in zodat hij precies aansluit bij je behoeften.

Gedurende deze privéles kan je me het hemd van het lijf vragen zodat er maximale kennisoverdracht plaats kan vinden. Zoals velen al weten, heb ik geen geheimen en vind ik het ontzettend leuk om iemand een paar stappen verder te helpen.

Bijkomende voordeel van deze privé workshop fotografie is dat we samen op plaatsen kunnen komen waar het normaal gesproken onmogelijk is om met een groep naar toe te gaan. We kunnen hierdoor werken aan onderscheidende en unieke beelden.

Het is eventueel mogelijk om met een tweede persoon deel te nemen aan deze privé workshop. Afhankelijk van de wensen geldt er een minimale toeslag van € 100.00 voor deze tweede deelnemer.

Tijdens deze workshops is er ruimte voor elke vorm van (natuur)fotografie. Zoals bijvoorbeeld landschap-, macro-, vogel- en creatieve natuurfotografie.

Succesvolle thema’s uit het verleden waren onder andere:

  • Meervoudige belichtingen
  • Lange sluitertijden aan de kust
  • Stadsfotografie
  • Creatieve herfstfotografie
  • Safari voorbereiding
  • Nachtfotografie
  • Van plaatje naar foto; Hoe leg je vast wat je ziet?

Deze privé workshop is geschikt voor fotografen van ieder niveau. Zowel voor een beginnend als semiprofessioneel fotograaf ben ik graag je sparringpartner en klankbord tijdens deze leerzame dag.

Gedurende de workshop is er onbeperkt koffie, thee en mineraalwater met iets lekkers. Afhankelijk van het door ons gekozen programma verzorg ik ook een lunch of diner.

Prijs voor een dagdeel van ongeveer 5 tot 6 uur: € 350,-
Inbegrepen in deze prijs is een telefonische bespreking van een tiental beelden die je tijdens deze workshop hebt gemaakt.

De datum voor deze workshops is per telefoon en/of mail met mij in te plannen.

Mike Muizebelt: hello@mikemuizebelt.nl / tel: 0643094804